Tulosta

Seurakunta

Berliinin seurakunta on Saksan neljänneksi suurin suomalainen seurakunta ja jäsenistöltään myönteisessä mielessä ehkä kaikkein kirjavin ja monipuolisin. Berliini vetää puoleensa erityisesti taiteilijoita, muusikoita ja lehtimiehiä mutta myös yhä enemmän ulkomaille töihin suuntaavia suomalaisperheitä. Monet heistä ovat löytäneet seurakunnasta ja Suomi-keskuksesta niin ”toisen kodin” kuin toimintafooruminkin itselleen.

Seurakunta kokoontuu jumalanpalvelukseen Passions-kirkossa keskimäärin kerran kuussa. Sen toimintaa johtaa vapaaehtoisista koostuva kirkkoraati. Suomi-keskuksen tiloissa kokoontuvat monenlaiset harraste- ja toimintaryhmät. Siellä laulaa kuoro, lämpiää sauna ja kutsuvat kirjaston kirjat ja taidenäyttelyiden teokset. Lisäksi keskuksessa juhlitaan monia yhteisiä juhlia kuten joulua, itsenäisyyspäivää, vappua ja juhannusta. Omat ja uudet toimintaideat ovat aina tervetulleita!

Seurakunta toimii hyvässä ja tiiviissä yhteistyössä Suomen suurlähetystön, Finnland-Instituutin, Heilig Kreuz-Passions -seurakunnan, DFG:n ja Suomi-koulun kanssa.


0
Seurakunta - Auf Twitter teilen.


Sei der erste, dem das gefällt

Kontaktdaten

Suomi Keskus -
Finnlandzentrum e.V.

Schleiermacherstraße 24a
10961 Berlin-Kreuzberg

Tel.: +49-(0)30-781 81 89

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Scan me

Scan this QR Code!

Newsletter

Hier können sie sich für unsern Newsletter eintragen.